Vejledning ud af RKI

Vejledning ud af RKI! Det er ikke let at være registreret i RKI, og det er næsten umuligt at låne med en registrering. Helt umuligt er det dog ikke, og slet ikke hvis du sørger for slavisk at følge vores fri af RKI guide.

Kontakt RKI (RKI 8600 Silkeborg – Tlf.: 70 10 01 07) og bed om at få oplyst hvem der har registreret dig.

Du skal oplyse dit fulde navn, fødselsdag samt din adresser inden for de seneste fem år.

Kontakt herefter RKI igen og gør indsigelser imod den eller disse kreditorer. Husk at oplyse sagsnummer og kontaktperson på hver enkelt sag, som du har fået udleveret af RKI i første omgang.

Samme dag (VIGTIGT!) du modtager skriftligt svar fra RKI om at de undersøger din sag går du ind på en låneoversigt og søger samtlige lån.

Din RKI registrering er nemlig nu på stand by og du kan derfor låne penge. Så snart du modtager papirer fra låneudbyderen underskriver du med det samme og sender retur.

HUSK at bruge lånet til at betale din RKI gæld af så du kan mærke økonomisk frihed. Alt dette kan gøres på få dage, og det koster ikke en krone ud over renterne på lånet.

Alternativt kan du kontakte dine kreditorer og indgå en fair afdragsordning. De fleste vil være villige til at slette dig fra RKI, hvis du overholder dine betalinger på aftalen. Husk at kreditorerne er yderst interesserede i at få Deres penge, og du kan derfor gøre krav på sletning fra RKI som en del af afdragsordningen. Der er flere firmaer der tilbyder en RKI sletning, men de bruger alle sammen ovenstående metode. Hvorfor betale for noget man kan gøre gratis helt selv.

Denne vejledning gælder ikke hvis du er registreret i RKI på baggrund af en dom i fogedretten.