TrustBuddy

TrustBuddy låne direkte fra andre mennesker!

Hvor meget ønsker du at låne GRATIS i 14 dage? Vælg beløb!

TrustBuddy er et svensk børsnoteret selskab og er Skandinaviens første og også den største P2P bankvirksomhed. TrustBuddy giver en enkel og brugervenlig måde at låne og udlåne penge mellem individer. TrustBuddys vision og langsigtede mål er at tilbyde et seriøst alternativ til den traditionelle bankvirksomhed ved at sætte brugerne i centrum.

TrustBuddy er den største P2P (person til person) spiller for udlån mellem individer og er i øjeblikket arbejder i Sverige, Norge, Finland og Danmark.

I TrustBuddy dig som medlem nemt og sikkert låne penge eller spare penge.

TrustBuddy er en online-forretning / community, hvor medlemmerne kan mødes for at låne penge fra eller låne penge til hinanden. TrustBuddy har specialiseret sig i at lette og forbedre hverdagen for dig som låntager eller långiver.

Alle danske borgere i alderen 18 år og derover er velkomne til at deltage TrustBuddy.
Fuld TrustBuddy koncept er baseret på hurtige transaktioner mellem medlemmer i en tryg og sikker måde.
I TrustBuddy alle låntagere skal acceptere en kredit check er gjort for at mindske risikoen for långiverne.

TrustBuddy vide, at mange af os kunne ende i en situation, hvor du har brug for hurtigt at 500 – 5000 kr, men at der er på den konto højre, når du har brug for pengene. TrustBuddy kan være en nem måde at løse problemet og også give andre medlemmer mulighed for at tjene et par dollars ekstra på deres opsparing, har de ikke brug for i øjeblikket.

Hvad er TrustBuddy, og hvordan virker det?

TrustBuddy blev grundlagt i 2009 og har siden da leveret en enkel og brugervenlig Person to Person (P2P) låneservice. Når du låner penge hos TrustBuddy, låner du faktisk af en person præcis som dig selv – ikke af en bank eller et kreditkortfirma. Siden 2009 er titusindvis af mennesker gået med i vores voksende fællesskab – en god og sund blanding af lånere og udlånere.

Vores vision og langsigtede mål er at levere et virkeligt alternativ til traditionel bankvirksomhed ved at lade brugerne selv styre. vi håber at få bragt denne vision nærmere virkeligheden via ekspansion over hele Europa i 2012.

For låntagere tilbyder vi en enkel, hurtig og sikker proces, der dækker korttidslånebehov. For långivere tilbyder vi en sikker investeringsplatform med lave standardsatser. Vi byder dig velkommen som medlem i vores voksende fællesskab!

3 reaktioner på ”TrustBuddy”

  1. Ønsker lån på 30000 til køb af materialer. Årsagen er at jeg har købt hus nov 20 og påbegyndt større renovering, med henblik på at flytte ind 1-3 2021.

    Huset er købt for erstatning efter arb.skade, og desværre var det resterende beløb efter købet, ikke tilstrækkeligt til at nå i mål. Der har været uforudsete udgifter for et større beløb, som nu er årsag til at jeg ikke kan færdiggøre bad og køkken. Jeg bor gratis til leje i nuværende bolig i min opsigelsesperiode. Denne udløber 1-4-2021 og er derfor under stort pres.

    I løbet af de kommende mdr. kommer tab af erhvervsevne erstatning til udbetaling, men har desværre ikke mulighed for at afvente pengene af hensyn til flyttedato. Jeg forventer at have udbetalt lånet senest 6 mdr fra d.d

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.