Kategoriarkiv: Forbrugslån trods RKI

SMS Lån trods RKI

SMS Lån trods RKI? Man kan godt tage et SMS lån, altså et forbrugslån, selvom man er registreret i RKI. Det er ikke alle dem som er registrerede i RKI der kan tage forbrugslån, men nogle kan hvis de kan overbevise dem der låner pengene ud om, at de er i stand til at betale dem pengene tilbage selvom de er ’’dårlige betalere’’. Når man tager et SMS lån tager man faktisk et forbrugslån – se bare her. Dette er et lån uden om banken hvor man normalt skal stille en sikkerhed, men det behøver man ikke her. Og man kan låne trods RKI, hvis ikke man kan komme ud af dette dårlige register.

Der findes måder til at komme ud af RKI registret, så man ikke længere ses som en dårlig betaler. Én ting man skal huske er, at RKI ikke kan lade dig registrere hvis du er uenig i den begrundelse som har bragt dig der. Man kan altså blot ved et enkelt opkald til RKI og spørge dem om hvorfor man er kommet i deres register, finde ud af om grunden til at man er blevet stemplet som dårlig betaler er retfærdig. Er man ikke enig kan man ganske enkelt bare sige det, og ens navn vil blive fjernet.

En anden ting man gøre for at komme ud af RKI registret er igen at ringe til RKI og spørge dem om grunden til at man er registreret. Det er normalt et firma der har anmodet om at få dig stemplet som dårlig betaler og man kan derfor tage direkte kontakt til firmaet og eventuelt finde ud af en løsning. Denne løsning kan eventuelt bestå af en afbetalingsordning og på den måde kan man komme ud af RKI. Men det er altså stadig muligt at tage SMS lån som disse du finder på Kviklån.nu og Forbrugslån.nu selvom man er en dårlig betaler.