Inspiration og vejledning till att få et lån trods RKI

Få et lån trods RKI?  Du er blevet registreret i RKI og har nu behov for et lån – trods din RKI status. Hvad gør du så. Når du er på Lån Penge Trotds RKI. dk, har du sikkert allerede søgt internettet tyndt for at finde hjælp til at få et lån. Du er gang på gang endt i en blindgyde, og er lige ved at opgive håbet om, at man rent faktisk kan få et lån trods RKI.

Mulighederne

Når først du er blevet registreret i RKI (Experian) er mulighederne for at få et lån i banker og sparekasser ikke tilstede. Det er dog ikke umuligt at få et lån trods RKI, men du må lære at begrænse sine behov. Der findes flere muligheder for mini lån og de såkaldte sms-lån via Internettet. De tjekker nemlig ikke altid for RKI registreringer ved små beløb.

Skal du fx bruge 5.000 kr. kan du forsøge dig med at dele beløbet op og søge henholdsvist 2000 og 2×1500 hos 3 forskellige låneudbydere. Du skal være opmærksom på, at flere af siderne du finder på nettet har samme selskab som ejere. Kontroller derfor altid dette inden du søger.

Lån trods RKI er ikke umuligt, men du bør også overveje om de penge du får mulighed for at låne, kan hjælpe med at betale de regninger der har gjort at du er blevet registreret. De hurtige lån er nemlig dyre, og i sidste ende er det bedre at komme ud af RKI, så du har mulighed for at optage bedre lån. Men inden du går videre med dine låneansøgninger så børe du kontrollere om din Ribers registrering er baseret på en af de 2 klassiske fejl der gør at du kan få den slettet eller rettet. Læs vores guide her:

→ Vigtig viden om din RKI registrering ←

Lån trods RKI – Alternativer og kreativ tankegang!

I stedet for at optage dyre og hurtige lån på nettet, er der selvfølgelig også den mulighed, at du laver et loppemarked. Helt uden at skulle bekymre dig om at få et lån trods RKI, kan du sælge ud af dine ting og sager, du kan blive overrasket over, hvor mange ting du faktisk kan sælge og måske få samlet det beløb ind du står og mangler. Den Blå Avis og lignende sider er nemme at bruge og det er gratis at oprette annoncer for private. Et garagesalg eller et loppemarked i skuret er også en nem og hurtig måde at få lidt ekstra penge ind, og det hjælper dig samtidig med at få ryddet ud i de ting du ikke længere bruger.

En anden mulighed kan være at låne hos venner og familie. Det er altid en god idé at lave risikospredning når du låner af venner og familie, der måske ikke ved, at de er din mulighed for at optage et lån trods du er registreret i RKI. Lån derfor kun for eksempel tusind kroner hos den ene og tusind kroner hos den anden, og sørg så for at lave en aftale om tilbagebetaling som du kan overholde. Det er ikke sjovt at skabe uvenskaber over penge, så brug i stedet de penge du låner på at betale din gæld i RKI, så du kan komme til at låne på en ordentlig måde bagefter, og sikre at du kan betale dine venner og familie tilbage.

Mange gange vil familie og venner også hellere låne dig penge til at hjælpe dig ud af RKI end til forbrug. Det kan derfor være en god idé at gå til bekendelse, også for at få hjælp og støtte i de trange tider. Husk at spørge dig selv, hvorfor du har brug for et lån. Din registrering er ikke eviggyldig, men gør hvad du kan for at komme ud af det igen. Du er ikke alene om at være i din situation, men du kan hjælpe dig selv, ved at tænke kreativt og først og fremmest gøre hvad du kan, for at undgå at skulle bruge de dyre muligheder som sms-lån, mikrolån osv., der er de nemmeste muligheder, for at få et lån trods RKI.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.