Hvordan undgår RKI Registrering

Hvordan undgår betalingsmisligholdelser! Undgå kredit historie ved at overveje følgende

Det vigtigste er at betale til tiden! Mens feriesæsonen, er du forpligtet til at betale dine regninger! Du kan ikke få en betaling fjernet, standard, fordi du ikke har haft tid til at betale din gæld til tiden. Så sørg for at betale alle dine regninger, før du går på en længere tur. (Eller sørg for, at en anden betaler dine regninger, mens du er væk – der er virksomheder, der begår sådanne ting.)

Hvis du modtager en samling meddelelse eller en betaling fra fogedretten: Læs omhyggeligt alle de papirer du har, så du ved, hvad der sker, og gemme dokumenter. Handle øjeblikkeligt, hvis du tror, du er ikke ansvarlig for gælden.

Må ikke nøjes med at kontakte den person, der påstår at du skylder ham penge, hvis du tror, at påstanden er falsk. Også kontakte inkasso advokat, hvis han eller hun har en sådan og håndhævelse agentur, hvis du har modtaget en betaling og protest mod kravet. Skriv et brev, så din indvending er dokumenteret og tale på en klar måde om, hvad du mener er forkert. Husk, at det ikke er nok med en tom protest, skal du angive faktuelle argumenter for, hvorfor du mener, du er ikke ansvarlig.

En betaling fra fogedretten betyder ikke, du har konstateret, at du hæfter. Det er en opfordring til enten betale eller inden for en bestemt periode for at protestere mod, hvad kreditorkrav. Hvis du ikke protestere, anerkender du, at du er ansvarlig.

Hvis du betaler gælden direkte til kreditorerne at du har modtaget en samling varsel, bør du fortælle inkassoselskab. Ellers er der risiko for, at inkasso virksomhed ikke er i gang erfarer, at gælden er betalt, og drev hævder at fogedretten.

Hvis du mener, at du ikke er ansvarlige, men din gæld vil være blevet et mål i byretten eller fuldbyrdelse Myndighed: Act i tid, så det vil ikke blive givet en udeblivelsesdom eller en dom i sager vedrørende betaling! Disse kredit historie er meget vanskeligt at fjerne fra kredit registreringsdatabasen. Det er ikke nok, at udeblivelsesdommen eller dom fjernet. En afskaffelse betyder kun, at udeblivelsesdommen eller dom ikke kan anvendes i en afskærmning procedure. Elimineringen af sig selv betyder ikke, at udeblivelsesdommen eller afgørelse udstedt fejlagtigt.

For en manglende betaling, der skal fjernes, skal du faktisk vinde sagen i retten. Det er derfor klart af byretten dom, at du ikke har nogen gæld til kreditor, når udeblivelsesdommen eller dom blev annonceret. Det er også (selvom det er sjældent) hedder det i et forlig, som du ikke havde nogen gæld, når betalingen misligholdt. Det skulle tydeligt fremgå af teksten til forliget. Det er ikke nok at vise, at en løsning fandt sted på et mindre beløb eller at kreditor har trukket sin ansøgning. Dette skyldes, at en kreditor ofte trækker sit krav, fordi han ikke har fundet det hensigtsmæssigt at køre på efterspørgslen.

Hvis du har genvundet (dvs. anmodet om en revision af) en udeblivelsesdom eller udslæt, bør du kræve, at Domstolen til at træffe afgørelse i sagen, selv om ansøgeren trækker sin påstand. Det skal fremgå af dommen, at du ikke var ansvarlig for gælden, når udeblivelsesdommen eller dom blev annonceret. Hvis du lader retssagen vil falde nemlig manglende betaling er normalt at forblive på trods af udeblivelsesdommen eller dom er elimineret. Andre priser end udeblivelsesdomme registreres ikke i kreditaftalen registreringsdatabasen.

På din anmodning, en uafhængig juridisk vurdering af manglende betaling af kredit-selskaber bør bevares.

Følgende gælder for virksomheder

I tilfælde af virksomheder – men ikke enkeltmandsvirksomheder – er allerede registreret ansøgning om betaling som en betaling standard. Derfor er det særligt vigtigt for virksomhederne at protestere mod falske påstande umiddelbart efter indsamlingen krav er kommet og ikke vente på en betaling fra fogedretten.

Hvis nogen har ansøgt om betaling mod din virksomhed ved et uheld – inkassoselskab måske ikke har fået at vide, at du har protesteret mod kravet eller
at du har betalt gælden, før ansøgningen blev indgivet, være rettet mod kravet forkert forretning – du bør kræve, at de, der har ansøgt om udbetaling af fogedretten nægter anmodning til Credit Reporting selskaber. En benægtelse betyder, at inkassoselskab skriftligt fortæller kreditoplysningsbureauer, at ansøgningen om betaling var ukorrekt. Kun tilbagetrækning af ansøgningen ikke når kredit-selskaber. En benægtelse fører dog normalt, at manglende betaling er fjernet.

Drej primært til kreditoplysningsbureauer, hvis du føler, at en optagelse i et kredit register er vildledende. De er forpligtet til at undersøge din klage. At du har slået dig ind i en kredit-bureauet betyder det ikke automatisk, at de andre Credit Reporting selskaber ved noget om det, eller at de gør det samme vurdering.

Se hvilke kredit-bureauet-og har tilladelse fra Datatilsynet