Har jeg en betaling RKI Registrering?

Har jeg en betaling RKI Registrering?

Datatilsynet kan ikke se, om du har en betaling eller ej. For at finde ud, kan du kontakte en national kreditvurderingsbureauer. Klik nedenfor for en liste over sådanne kreditvurderingsvirksomheder: Liste over kreditvurderingsbureauer

Kreditvurderingsbureauer har poster med finansielle oplysninger om enkeltpersoner og virksomheder. Det registrerer, herunder oplysninger om identitet, om indkomstforhold, ejendomsbesiddelser, og selv kredit historie. Disse oplysninger vil give et billede af data vilje og evne til at betale.

Regler om registrering i kreditret og beslutninger fra Datatilsynet, som er rettet til de enkelte kreditvurderingsbureauer selskaber.

En misligholdelse betyder, at den person eller virksomhed ikke har betalt deres gæld til tiden.

Hvordan kan jeg kontrollere, om jeg har dårlig kredit?
Det kan være en kreditvurderingsbureauer informere dig – da det er dem, der sætter kredit.

Kreditvurderingsvirksomheder får offentlig information fra forskellige instanser bibliotek, f.eks. en Crown foged register. Nogle af de oplysninger, der videregives af kreditvurderingsbureauer virksomheder, de såkaldte kredit historie. Oplysninger, som indgives til forskellige spørgere, såsom banker, udlejere og kreditinstitutter.

Data Inspektion hjemmeside har en komplet liste over kreditoplysningsbureauer. Der kan du vælge et selskab til at kontakte for at finde ud af om du har dårlig kredit. Husk, at kredit selskaber er ivrige efter at få en skriftlig anmodning fra dig.

Liste over selskaber licens til at drive kreditvurderingsvirksomhed
For mere information om kredit historie