Gode råd trods RKI

Gode råd trods RKI
Her finder du gode råd trods RKI, til dig der vil leve så let som muligt trods en RKI registrering.
At have en registrering i RKI som dårlig betaler hængende over hovedet kan for mange mennesker være en utrolig belastning. Det er stort set umuligt at få kredit nogle steder, og det økonomiske råderum i hverdagen er stærkt indskrænket. Ting som andre tager som en selvfølge, f.eks. at få et bevilliget overtræk i banken sidst på måneden eller købe en ny computer på afbetaling, er umuligt hvis man har sit navn stående i RKI.

Det er vigtigt at lære at se ud over dette selvom det er svært. Der findes måder at komme ud af RKI på, men hvis du har prøvet alt uden resultat er der kun tilbage at lære at leve med det. Du er forhindret i at stifte yderligere gæld, men du er ikke forhindret i at bruge de penge du får i indtægt.

Husk at dit navn bliver sletter i RKI efter 5 år – men gælden har du stadig.

Husk at det nu er muligt at få et lån trods RKI. Det er ikke let, men det er bestemt muligt. Prøv f.eks. at få et Lån trods RKI her. Det er et firma der formidler lån trods RKI til private der har været uheldige at havne i RKI.

Din ansøgning bliver formidlet virksomheder der tilbyder lån trods RKI, med i deres service får du økonomisk rådgivning, mulighed for Mastercard trods RKI og meget andet godt.

En reaktion på ”Gode råd trods RKI”

Kommentarer är stängda.