D:E:R

Låne penge fra DER usikrede

DER er den største leje – og finansieringsselskaber inden for forbrugerelektronik. I det 40 århundrede den østrigske Jules Thorn idé at leje radioer. Dette enkle koncept blev udviklet så godt som DER stå, hvor de er i dag. I dag har de hundredvis af butikker i Storbritannien og resten af verden. I dag er det giver DER deres kunder at låne op til 25.000- 50.000 kr, og du kan bruge pengene til hvad du vil, hvilket betyder, at den fungerer som et personligt lån.

Hvordan fungerer det?

Tage lån fra DER er meget enkel. Start med at udfylde i den rækkefølge direkte på deres hjemmeside. Efter bestilling vil du tage på en bekræftelse af, hvad du har bestilt. Når dette er gjort, så en konsulent fra DER kontakte dig for resten af de oplysninger, der kræves for at sende produktet til dig.

QuickLån – Lån op til 25.000 kr!

Hos D:E:R kan du låne op til 25.000 kr. og selv bestemme hvor meget du vil betale i måneden. Du låner på dine betingelser og vi blander os ikke i hvad du bruger pengene til.
Vælg det beløb du ønsker at låne samt løbetid til højre og klik ansøg.

Hos D:E:R låner du på dine betingelser:
  • Du skal ikke stille sikkerhed for lånet
  • Du får pengene direkte ind på kontoen
  • D:E:R blander os ikke i hvad du bruger pengene til
  • Valgfri afbetalingsperiode på op til 60 mdr.
  • D:E:R kontakter dig hurtigst muligt

LavrenteLån  – Lån op til 50.000 kr!

Lån op til 50.000 kr. til en rente på mellem 9,9 % og 16,9 %. Efter din ansøgning foretages en kreditvurdering, og din rente fastlægges. Herefter bestemmer du selv, hvor meget du vil afbetale per måned inden for en periode på op til 60 måneder.

Vær venligst opmærksom på, at hvis vores kreditvurdering ikke passer til et LavrenteLån, kan du i stedet blive tilbudt et QuickLån.

 DER